Hästmassör Lotta

DIPLOMERAD HÄSTMASSÖR

Min utbildning som hästmassör genomförde jag under åren 2002-2003 på Axelsons Animal Massage. Efter det arbetade jag aktivt med behandlingar under ca 5 år för att sedan mer applicera mina kunskaper på passhästarna i det stall jag arbetade. I de stall jag arbetat har massagen alltid funnits med som ett naturligt moment. Under de senaste åren har jag endast behandlat mina egna hästar, då mycket annat hamnat före med barnafödande, flytt etc. Sedan har givetvis konkurrensen med "snabbare" behandlingar som laser och djupvåg också gjort att intresset för klassisk hästmassage svalnat något på senare år. Själv är jag av den filosofin att det inte finns några "quick fixes" när det kommer till hästar, utan kontinuerligt välmåede är viktigare än kortsiktiga lösningar. Med det sagt inser jag givetvis att desto fler behandingmetoder det finns, desto större möjlighet att komma till bukt med hästens problem.

 

Under början av 2019 kommer jag erbjuda klassisk hästmassage, men under årets gång är tanken att jag också skall komplettera med utrustning för djupvåg och laser så att jag förhoppningsvis kan ha något för alla som vill ha hjälp med att behandla sin häst.

"Genom att arbeta med händerna får jag en bättre känsla om hästens muskler och dess spännningar"

BEHANDLINGAR och PRISER


 

Hästmassage

En behandling kan vara alltifrån 45 minuter till 90 minuter. För att gå igenom hela hästen på djupet krävs det 90 minuter och det är den behandling jag rekommenderar. Vid lokala besvär kan det räcka med en kortare behandling, men då bör man känna till besvärens helhet innan.

Pris 90min: 900kr (inkl. moms)

Pris 45min: 600kr (inkl. moms)

 

Djupvågsbehandling (tillgängligt från vår/sommar 2019)

Pris:

 

Laserbehandling (tillgängligt från vår/sommar 2019)

Pris:

 

Boka online eller kontakta mig på 070-3746680

alternativt maila till lottaarnesson@icloud.com

 

 

MER OM MIG


 

Namn: ANN-CHARLOTTE ARNESSON

Ålder: 38 år

Familj: Sambon Björn och sonen Noah

Besöksadress: Kolsvedja 12, 82793 LJUSDAL


Jag är uppvuxen i Dalarna, där jag haft hästar i mitt liv sedan tonåren. Jag har testat på andra yrken, men det slutar alltid med att jag återgår till min passion som finns hos hästarna. I vår egna träningsverksamhet med travhästar räds jag inte att ta in hästar som påvisat diverse problem, för att komma till bukt med deras problem och få dem välmående och tävlingsmässiga igen. Utmaningen i att förädla och förbättra är en drivkraft, och att se resultat av långt gediget arbete är en härlig känsla. 

 

Mitt företag innehar F-skattsedel

PROJECT TITLELacus lectus pharetra nec sit accumsan anim ut aptent suscipit vel est laoreet pretium erat metus conubia mattis feugiat et pede sodales odio sed montes condimentum.


Sollicitudin integer non commodo nunc  duis sed nulla egestas sapien  volutpat ullamcorper elit dolor urna, est etiam pellentesque mauris et venenatis ante, non placerat ut molestie quam in suspendisse


  • Magna odio feugiat vivamus purus ornare
  • Odio nonummy sodales id nibh malesuada
  • Fringilla sapien vel maecenas orci amet
  • Urna semper vestibulum elit sit nunc elementum.

KONTAKTUPPGIFTER

 

Kolsvedja 12

827 93 LJUSDAL

 

lottaarnesson@icloud.com

 

Tel: 070 - 3746680

ABOUT


Posuere pede urna aliquet ipsum parturient fusce justo neque integer sit lectus nulla nulla donec urna hendrerit nam arcu augue vel sodales lacus vehicula erat sit turpis quis in nonummy justo.

Copyright @ All Rights Reserved